Arbeta hos oss

Att arbeta på B-right är att dela sunda värderingar.

croissant-newspaper-and-teaVår målsättning är att vara förstahandsvalet för både Kunder och Konsulter.

Vi är alltid intresserade av att träffa nya medarbetare. Att få nöjda kunder börjar hos våra konsulter. Vi delar sunda värderingar och viljan att alltid leverera hög kvalitet i våra uppdrag och att vara en bra medmänniska och kollega. Vi brinner för att göra kunden nöjd och tycker det är viktigt att dela med oss av våra kunskaper till kollegor och våra kunder.

Vi ställer höga krav på våra konsulter, men kan även erbjuda spännande och stimulerande uppdrag, stark gemenskap, och goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra konsulter, vi tror på att utveckla och stimulera våra medarbetare genom fortbildning och spännande uppdrag hos intressanta kunder.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning och har jobbat med liknande uppgifter tidigare, gärna som konsult. Viktigast av allt är att du brinner för en bra leverans, och har ambitionen att leverera ett mervärde. Du får gärna ha utmärkta referenser för dina insatser i tidigare projekt och vara bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska. Kan du ytterligare språk så ser vi det som ett plus.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Top