Webbprojektledare sökes

Webbprojektledare sökes

Tjänsten

B-right söker projektledare som vill vara med och leda utvecklingen av våra kunders framtida digitala tjänster och produkter inom en rad olika branscher såsom retail, telekom, industri och finans. Rollen innebär mycket kommunikation och du fungerar som länken mellan verksamhet och teknik.

Din profil

Du har flera års dokumenterad erfarenhet av att driva projekt hela vägen från initiering till leverans. Som projektledare kommer du ha flera projekt igång samtidigt och vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund och är van att arbeta agilt. Vidare gillar du att leda andra och ser till att hela teamet motiveras att nå gemensamma mål. Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad, noggrann och trivs i sociala sammanhang. Du uppskattar att samarbeta i team och har förmågan att arbeta självständigt.

Kompetens och erfarenhet:

  • Erfarenhet av att driva webbprojekt
  • Förståelse för webbens tekniska uppbyggnad
  • Erfarenhet av Agil projektledning, exempelvis Scrum eller Kanban
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet av att driva eCommerce och/eller CMS-projekt (gärna Episerver)
  • God teknisk förståelse, så du kan bedöma tidsestimat och lösningsförslag
  • Stort intresse för produkt och tjänsteutveckling i digitala kanaler
  • PPS

Meriterande är om du har någon certifiering, exempelvis Scrum Master, PMI, IPMA.

Vi erbjuder
Hos oss får du förutom härliga kollegor och en personlig utvecklingsplan även marknadsmässiga villkor, privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!
Låter det intressant? Skicka din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Sänd ditt CV samt personligt brev till uppdrag@b-right.se

Kontaktperson: Fredrik Petersson

Om B-right
B-right är ett IT-konsultbolag som grundades år 2000. Vi hjälper våra kunder att utveckla och förvalta sina IT-system och är deras aktiva partner – Vi vill vara våra kunders självklara förstahandsval! En av våra viktiga framgångsfaktorer är att hitta medarbetare med rätt inställning, härlig personlighet, en trygghet i sina kompetenser och viljan att utvecklas och göra skillnad. 

 

 

Top