Scrum masters sökes

Scrum masters sökes

B-right söker juniora projektledare och scrum masters som vill vara med och leda utvecklingen av våra kunders framtida digitala tjänster och produkter inom en rad olika branscher såsom retail, telekom, industri och finans.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet i rollen som junior projektledare eller scrum master. I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom IT eller projektledning.

Du har en god teknisk förståelse och kunna sätta dig in i utvecklarnas problematik samt samarbeta kring estimat och lösning.  Det är viktigt med erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt från kravinsamling till färdig lösning, gärna från webbyrå, e-handelsföretag eller liknande.

För att lyckas i rollen behöver man trivas i ett högt arbetstempo och vara genuint intresserad av att utveckla och bygga användbara lösningar.

Vi ser också att det är av stor vikt att vara lösningsfokuserad och drivas av att se till att projektets mål uppfylls och kundens förväntningar överträffas. Det är positivt om man har skinn på näsan och kan föra tydlig argumentation och agera kravställare. Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera och att motivera andra samt att leverans prioriteras före prestige.

Vi erbjuder
Hos oss får du förutom härliga kollegor och en personlig utvecklingsplan även marknadsmässiga villkor, privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan!
Låter det intressant? Skicka din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Sänd ditt CV samt personligt brev till uppdrag@b-right.se

Kontaktperson: Fredrik Petersson

Om B-right
B-right är ett IT-konsultbolag som grundades år 2000. Vi hjälper våra kunder att utveckla och förvalta sina IT-system och är deras aktiva partner – Vi vill vara våra kunders självklara förstahandsval! En av våra viktiga framgångsfaktorer är att hitta medarbetare med rätt inställning, härlig personlighet, en trygghet i sina kompetenser och viljan att utvecklas och göra skillnad. 

Top