Projektledning

”En bra projektledare är utan tvekan den viktigaste framgångsfaktorn för ett lyckat projekt. Våra erfarna projektledare har med stor framgång drivit stora och små projekt. ”

shutterstock_119002996

Projektledning är det vi kan bäst.
Våra projektledare brinner för projektledning och är strukturerade och välorganiserade. En förmåga att kommunicera med olika typer av människor på olika positioner i företag och organisationer har resulterat i att vi har genomfört många lyckade projekt med våra kunder. Vi har en bred branscherfarenhet, med uppdrag inom IT, Telecom, Retail, Offentlig sektor, Web och  Bank & Finans.

För oss är det viktigt att ett projekt, oavsett storlek, har tydliga mål, en tidsplan och en budget. Vi vet att bristande projektstyrning kan äventyra hela projekt vilket i förlängningen kan bli mycket kostsamt för kunden. I ett välplanerat projekt kan förseningar, som påverkar lansering och budget, undvikas. Vårt mål är att du som kund ska få bättre produktkvalitet, nöjdare kunder, lägre kostnader och högre intäkter, då har vi lyckats!

Våra konsulter kan tekniken, vilket stärker vår kompetens att leda projekt i högteknologiska branscher. Vi samarbetar och drar nytta av varandras erfarenheter. Detta ger dig som kund mervärde.

Vi har erfarenhet av projektledning i olika typer av projekt såsom produktutvecklingsprojekt, implementationsprojekt och systemutvecklingsprojekt. Vi genomför även olika typer av förstudier i form av systemkartläggningar, framtagande av kravspecifikationer, upphandlingshjälp och olika dokumentationsprojekt.

Vi strävar efter att våra projektledare skall vara certifierade och ha en bred metodkunskap i bl.a. PPS, PROPS och RUP. Därför utbildar vi oss löpande och håller oss alltid uppdaterade på den senaste utvecklingen. Vi har även stor erfarenhet av att driva projekt Agilt och kan erbjuda Projektledare som även är Scrum Master.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål!

 

Top