Projektledning

”En bra projektledare är utan tvekan en av de viktigaste framgångsfaktorerna för ett lyckat genomförande av ett projekt. Våra erfarna projektledare har med stor framgång drivit såväl stora som små projekt med utmärkta resultat”

Projektledning

Projektledning är det vi kan bäst.

Våra projektledare brinner för projektledning, är strukturerade och välorganiserade, bra på att kommunicera och har många lyckade projekt under bältet. Vi har bred branscherfarenhet, med uppdrag inom IT, Telecom, Retail, Offentlig sektor, Web, Bank & Finans, m.m.

För oss är det viktigt att ett projekt, oavsett storlek, har tydliga mål, en tidsplan och en budget. Vi vet att bristande projektstyrning kan äventyra projektet och att ett misslyckat projekt i förlängningen kan äventyra företagets existens. I ett välplanerat projekt kan förseningar, som ju påverkar lansering och budget, undvikas. Vårt mål är att du som kund ska få bättre produktkvalitet, nöjdare kunder, lägre kostnader och högre intäkter.

Våra konsulter kan tekniken, vilket stärker vår kompetens att leda projekt i högteknologiska branscher. Vi samarbetar och drar nytta av varandras erfarenheter. Detta ger dig som kund mervärde.

Vi har erfarenhet av projektledning i olika typer av projekt såsom produktutvecklingsprojekt, implementationsprojekt och systemutvecklingsprojekt. Vi genomför även olika typer av förstudier i form av systemkartläggningar, framtagande av kravspecifikationer, upphandlingshjälp och olika dokumentationsprojekt.

Vi strävar efter att våra projektledare skall vara certifierade och ha en bred metodkunskap i bl.a. PPS, PROPS och RUP. Därför utbildar vi oss löpande och håller oss alltid uppdaterade på den senaste utvecklingen.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål!

Top