Om webbplatsen - gdpr

Om webbplatsen - gdpr

När du befinner dig på https://www.b-right.se händer följande på sidan:

Vilka personuppgifter samlar vi in och varför?

Kommentarer

När du som besökare lämnar en kommentar på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt din ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på att läsa på deras hemsida. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

 

Analys

Vilka delar vi din data med och hur länge behåller vi uppgifterna?

Om du skriver en kommentar kommer den och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen är att vi behöver kunna spåra och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar vi även de personuppgifter denne anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

 

Vilka rättigheter har du över din data?

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på vår webbplats kan du begära ut en exportfil med de personuppgifter vi har, inklusive de uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi raderar dina personuppgifter. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

 

Vart vi skickar dina upgifter?

Kommentarer från dig som besökare på vår webbplats kan kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.