Bilden visar flera personer som arbetar med datorer

Cloud Architect

Din profil

Vi söker efter dig som brinner för molnarkitektur. Du är en senior konsult med hög kompetens och lång erfarenhet kring molnteknologier och vill arbeta som rådgivande konsult och hjälpa våra kunder att ta den optimala vägen till molnet.
Som person är du serviceinriktad, sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att hitta den bästa lösningen. Du har god problemlösningsförmåga, behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt trivs i konsultrollen. Du vill självklart alltid hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom cloud. Du trivs också i ett entreprenörsdrivet bolag, delar gärna med dig av din kunskap, är ödmjuk och trivs med att arbeta i team.


Du kommer bland annat att arbeta med

  • Pre sales, workshops och erbjudanden
  • Analys och optimering av teknik- och affärsprocesser
  • Design och planering av arkitektur för molnlösningar
  • Implementation av molnarkitektur
  • Optimering och continuous improvement


Eftersom vårt molnerbjudande ständigt är under uppbyggnad kommer du att spela en viktig roll i teamet och har goda möjligheter att påverka. Beroende på uppdrag kommer du jobba både självständigt och i team.

 

Utbildning och erfarenhet

Med stor sannolikhet jobbar du med molnteknologier redan idag och har kanske även bakgrund inom en eller flera infrastrukturteknologier. Meriterande om du är certifierad alternativt har ett engagemang för att ta relevanta certifieringar framöver.

 

Vi erbjuder
Hos oss får du förutom härliga kollegor och en personlig utvecklingsplan även marknadsmässiga villkor, privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

 

Låter det intressant? Skicka din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Sänd ditt CV samt personligt brev till uppdrag[at]b-right.se.