Bilden visar flera personer som arbetar med datorer

Att vara kund till B-right

För oss är alla kunder lika viktiga – stor som liten. Oavsett hur din verksamhet ser ut. Vi på B-right har varit en stabil leverantör av konsulttjänster under de senaste 20 åren och arbetar hårt för att vara en långsiktig och trygg partner.

 

Vi lyssnar till dina behov

Ibland är det inte lätt att veta vilken typ av kompetens man behöver ta in. Dessutom går vissa roller in i varandra och man kanske behöver två personer istället för en. För att undvika att hamna i fallgroparna – ta kontakt med oss för ett första samtal så hjälper vi er att hitta rätt kompetenser för just era behov.

Behovsanalys

För att säkerställa att du som kund får rätt kompetens och att vi uppfyller ert behov inleder vi alltid med ett möte där vi ser över arbetsuppgifter och kompetenser. Detta gör vi alltid för att säkerställa att förväntningar lever upp till leverans.

Kravspecifikation

Efter behovsanalysen är gjord tar vi fram en kravspecifikation innehållande de kompetenser, utbildningar och arbetsuppgifter utifrån det vi kommit överens om. När denna är klar stämmer vi av denna med er för att säkerställa att inget missats.

Presentation

När kravspecifikationen godkänts presenterar vi vår konsult, och om personkemin stämmer skrivs avtalet under.

Uppföljning

Vi tycker det är väldigt viktigt med konstruktiv kritik! Därför bokar vi alltid in löpande uppföljningsmöten med dig som kund.​

Feedback

Löpande under projektet har vi regelbundna avstämningar med våra konsulter.

Utvärdering

När uppdraget är slutfört gör vi alltid en utvärdering tillsammans med våra kunder.