jobb

Är du vår nästa kollega?

Vi är alltid intresserade av att träffa nya medarbetare. Att få nöjda kunder börjar alltid hos våra konsulter. Vi delar sunda värderingar och viljan att alltid leverera hög kvalitet i våra uppdrag och att vara en bra medmänniska och kollega.

Att ge det där lilla extra för att göra kunden nöjd och att dela med oss av vår kunskap till kollegor och våra kunder tycker vi är en viktigt egenskap. Vi ställer höga krav på våra konsulter, erbjuder spännande och stimulerande uppdrag, stark gemenskap, och goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra konsulter och tror på att utveckla och stimulera våra medarbetare genom fortbildning.


Meriterande är att du har högskoleutbildning och arbetat med liknande uppgifter tidigare, gärna som konsult. Viktigast av allt är att du brinner för en bra leverans, och har ambitionen att leverera ett mervärde. Du får gärna ha utmärkta referenser för dina insatser i tidigare projekt och vara bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska. Kan du ytterligare språk så ser vi det som ett plus.

Är du intresserad? Kontakta oss så ser vi vart det leder.